6 نکته برای افزایش سرعت عملکرد وردپرس | نکات وبلاگ: الگوهای بلاگر | ابزارک ها | نکات


6 نکته برای افزایش سرعت عملکرد وردپرس

عملکرد سایت امروزه یک عامل بسیار مهم است. اگر یک وب سایت در عرض چند ثانیه بارگیری نشود، مردم آماده هستند تا آن را رها کنند.

سرعت پایین وب سایت به معنای ترافیک کمتر، نرخ پرش بالا و تبدیل کم است. سرعت نه تنها برای حفظ کاربر، بلکه برای سلامت سئو ضروری است.

اگر می‌پرسید چه راه‌هایی برای افزایش سرعت عملکرد وب‌سایت‌تان وجود دارد، این پست برای شما مناسب است:

1. از یک Caching Plug-in استفاده کنید

اگر وب سایت شما دارای جاوا اسکریپت، CSS و تصاویر ثابت است که واقعاً تغییر نمی کنند، می توانید از کش سمت مرورگر برای این منظور استفاده کنید. به این ترتیب، هر بار که یک کاربر از وب سایت شما بازدید می کند، سریعتر از بار اول بارگذاری می شود.

کش کردن برخی از قسمت های وب سایت شما را ذخیره می کند که همیشه بارگذاری می شوند. این به کاهش زمان صرف شده برای بارگذاری وب سایت توسط سرور کمک می کند. البته، این تکنیک برای اولین بازدیدکنندگان کار نمی کند. این برای بازدیدکنندگان بازگشتی و کسانی است که قبلاً از برخی از صفحات وب سایت شما بازدید کرده اند.

یک افزونه کش محبوب W3 Total Cache است که برای وب سایت های مبتنی بر وردپرس طراحی شده است. اگر بتوانید به طور کامل آن را پیکربندی کنید، ممکن است عملکرد وب سایت را 10 برابر افزایش دهید.

2. با فشرده سازی تصویر بروید

اگر وب سایت شما تصاویر سنگین زیادی را در خود جای داده است، بارگذاری وب سایت برای همیشه طول می کشد. اما، نگران نباشید زیرا ابزارهای متعددی وجود دارد که می‌تواند به فشرده‌سازی تصاویر کمک کند تا سریع بارگذاری شوند.
یکی از این ابزارها WP Smush است. فراداده را از تصاویر JPEG حذف می کند و همچنین رنگ هایی را که استفاده نمی شوند حذف می کند.

یکی دیگر از ابزارهای عالی Tiny PNG است. این کار رنگ های استفاده نشده را نیز حذف می کند. اگر وب سایت شما تصاویر زیادی دارد، می توانید با بارگذاری تنبل با افزونه Lazy Load بروید. هدف از این افزونه این است که مطمئن شود تصاویر تنها زمانی که بازدیدکننده جدیدی از وب سایت شما بازدید می کند، در بالای صفحه بارگذاری می شوند.

3. جداول پایگاه داده را بهینه کنید

با بهینه سازی جداول پایگاه داده، می توانید فضای زیادی را آزاد کنید تا پایگاه داده به راحتی اجرا شود. می توانید پایگاه داده را به صورت دستی با افزونه یا به صورت دستی با phpMyadmin بهینه کنید.

با مدیریت WP-DB می توانید پایگاه داده خود را تعمیر، پشتیبان گیری، بازیابی و بهینه سازی کنید. برای پاکسازی و بهینه سازی پایگاه داده، می توانید از WP-Optimize استفاده کنید. همچنین می‌توانید بازبینی‌های پست، نظرات تأیید نشده و سایر موارد را در سطل زباله حذف کنید.

4. تعداد درخواست های HTTP را کاهش دهید

هر بار که کاربر از یک وب سایت بازدید می کند، مرورگر قسمت های مختلفی از صفحه مانند تصاویر، اسکریپت ها، شیوه نامه ها و غیره را دانلود می کند.

برای بارگیری این عناصر، مرورگر شما درخواست‌های HTTP را انجام می‌دهد – یکی برای هر عنصر. بنابراین، هر چه عناصر بیشتری در صفحه وب خود داشته باشید، به همان تعداد درخواست HTTP برای بارگیری آن عناصر ارسال می شود.

برای حذف تعداد درخواست های HTTP، ابتدا باید بدانید که وب سایت شما در حال حاضر چند درخواست دارد.

اگر در گوگل کروم به سایت دسترسی پیدا می کنید، می توانید با استفاده از ابزارهای توسعه دهنده به تعداد درخواست های HTTP پی ببرید.

برای افزایش سرعت سایت خود می توانید تعداد درخواست ها را کاهش دهید. برای آن، دریابید که کدام فایل ها غیر ضروری هستند.

5. از یک شبکه تحویل محتوا (CDN) استفاده کنید

این احتمالاً رایج‌ترین و محبوب‌ترین روشی است که اکثریت مردم برای افزایش سرعت عملکرد یک وب‌سایت وردپرس استفاده می‌کنند. CDN اساساً شبکه ای از سرورها است. کاری که CDN انجام می دهد این است که اساساً از یک نسخه کش شده یک وب سایت کلون می سازد و آن را در سرورهای مختلف که در سراسر جهان پخش شده اند ذخیره می کند.

ایده این است که به جای دسترسی به همه چیز از مرکز داده اصلی، نسخه کش وب سایت از نزدیکترین سرور به مکان کاربر بارگیری شود. به این ترتیب وب سایت سریعتر بارگذاری می شود.

6. با شرکت هاستینگ با کیفیت بروید

این دقیقا یک روش نیست، اما بله، انتخاب شرکت میزبانی شما سرعت بارگذاری وب سایت شما را دیکته می کند. اگر با یک طرح رایگان بروید، کاربران شما ممکن است برای دسترسی به محتوای وب سایت مشکل داشته باشند. بنابراین، مطمئن شوید که میزبانی وب سریع و قابل اعتماد پیدا کرده اید، فقط برخی از بررسی ها را مرور کنید و بهترین میزبانی وب را فقط برای خود پیدا کنید.

نتیجه

به معنای واقعی کلمه روش های بی شماری وجود دارد که از طریق آنها می توانید سرعت و عملکرد وب سایت خود را بهینه کنید. می‌توانید ترکیبی از تکنیک‌های مختلف را امتحان کنید تا بفهمید کدامیک در افزایش سرعت عملکرد بهتر عمل می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید